Despre orice vopsea de par si dezavantajele sale

TIGI Academy Collection 2015
March 3, 2015
bigudiuri calde
Bigudiuri calde, pentru un succes garantat!
March 5, 2015
Show all
vopsea de par

Nu exista vopsea de par care sa nu creeze dependenta!

 

Nu stii care sunt dezavantajele aplicarii cremei colorante pe scalp? Nu-i nimic, citeste in continuare.

Cel mai mare si mai mare dezavantaj al acestei tehnici de colorare este acela ca dupa doar doua saptamani incepe sa se vada linia ce delimiteaza parul natural de cel vopsit. Dupa trei saptamani, parul natural este deja evident, iar in a patra saptamana daca nu ai programare la salon vei avea cu siguranta un aspect neingrijit! Cine isi doreste asa ceva? Mai ales daca ai par alb de ascuns, te anunt cu parere de rau ca acesta va fi si mai evident daca parul este nevopsit.

Sa mai pomenesc si de faptul ca mereu vei sesiza o mica diferenta de culoare intre lungime si radacina proaspat vopsita?

Dar de decapaj ce zici? Aproape toate fetele au reticente in ceea ce-l priveste. Sa zicem ca iti doresti foarte mult sa-ti deschizi nuanta parului si cedezi… accepti sa-ti decolorezi parul vopsit! Te trezesti dintr-odata cu un par foarte sensibilizat (in functie de cine iti face decapajul, bineinteles) care orice ai face bate spre roscat sau aramiu, desi nu asta a fost intentia ta! Culoarea nu mai rezista mult pe par si uite asa, simti ca ai intrat intr-un cerc vicios! Sper ca nu te bate un gand sa te intorci la parul inchis la culoare!

Nu ai curaj sa te decapezi si vrei sa-ti lasi parul sa creasca. Ai incercat asta deja? Cat ai rezistat? Cele mai multe fete rezista o luna, doua, trei! Cine ajunge in luna a patra si nu cedeaza tentatiei sa se vopseasca este o adevarata luptatoare… sau nu-i mai pasa de cum arata?!..  Nu de alta, dar dunga aceea din par – ce evidentiaza radacina crescuta – este de-a dreptul oribila! Si asta nu este parerea mea de stilist, ci… de barbat!

Un singur cuvant imi trece prin cap cand ma gandesc la orice vopsea de par… DEPENDENTA! Totusi, sa nu uitam, aplicarea cremei colorante pe scalp are si avantajele sale. :)

 

Photo credit: myhaircare.com.au

 

 

 

Comments

comments