Despre Fashion Fix 2 sau cum am invatat 10 coafuri in 2 zile

lungimi de par
3 lungimi de par, 3 kituri de infrumusetare diferite
November 26, 2016
coafuri culori tunsori pentru 2017
Cele mai hot coafuri, culori si tunsori pentru 2017
January 15, 2017

Abia asteptam sa particip la masterclass-ul Fashion Fix 2 oferit de Beauty One si Label.m Romania, sustinut de Gina Aron la Beautyone Training Center la sfarsitul lunii trecute. Ce promitea acest masterclass? Un nou serviciu in salon si 10 coafuri inspirate de pe podiumul London Fashion Week invate in doar doua zile.

Chiar am invatat 10 coafuri in 2 zile? Da! Mi-au placut coafurile? Mai mult ca oricare alte coafuri pe care le-as fi putut invata la un alt seminar de acest gen! Nu sunt sigur daca stiti ca eu ador parul lung, frumos si sanatos, dar ca nu sunt un mare fan al coafurilor speciale sau de seara, iar motivul cred ca ar trebui sa fie evident: toate coafurile sunt in general la fel – clasice, extrem de finisate si complicate. Eu le-am incurajat mereu pe clientele mele sa-si poarte parul frumos coafat pe spate sau prins foarte lejer. Ei bine, acest lucru nu se va mai intampla de azi inainte!

Coafurile pe care le-am invatat la Fashion Fix 2, pe langa faptul ca sunt inspirate direct de pe podiumul londonez, sunt moderne si pot fi reinterpretate la randul lor foarte usor. Odata ce stapanesti tehnica, poti foarte usor sa creezi noi si noi coafuri. Desi aceste coafuri se adreseaza in special persoanelor tinere, tocmai pentru ca le poti reinterpreta la nesfarsit cred ca le poti propune si clientelor mai… sobre, variante ale acestora.

Secretul tuturor celor 10 coafuri invatate la Fashion Fix 2 sta atat in tehnica, cat si in produsele folosite si accesoriile alese pentru a scoate coafura din anonimat sau pentru a scoate la iveala cate ceva din personalitatea clientei tale. Cu siguranta aceste coafuri sunt foarte potrivite pentru revistele glossy sau podium, dar nu numai. Vorbim despre coafuri lejere, despre cozi, noduri si impletituri. Acestea pot fi purtate cu succes si in plina zi, dar si la ceas de seara.

Am invatat toate aceste tehnici pas cu pas, in doar doua zile de curs. Coafurile erau prezentate, apoi fiecare dintre cei 14 participanti la acest masterclass trebuia sa exerseze/execute coafura propusa pe un cap de papusa. Gina a fost mereu alaturi de noi pentru a ne explica tehnica atunci cand ne dadea batai de cap si pentru a ne prezenta produsele label.m pe care am invatat sa le folosim corect si la potentialul lor maxim pentru a obtine rezultate inedite si coafuri de revista. Printre produsele pe care le-am folosit in realizarea acestor coafuri si la care nu as mai renunta vreodata se numara label.m Volume Mousse, label.m Hairspray, label.m Texturising Volume Spray, label.m Resurrection Style Dust, label.m Sea Salt Spray, label.m Shine Mist, label.m Blow Out Spray si label.m Hold and Gloss Spray. Toate aceste produse le gasesti pe luxbeauty.ro, in cazul in care iti doresti sa le incerci sau sa afli mai multe informatii despre ele.

Sper ca te-am convins ca la urmatorul masterclass sa participi si tu. Nu numai ca iti vei surprinde clientele cu noi coafuri, dar cu siguranta iti vei faci si multe alte noi cliente, garantat!

 

 

 

Comments

comments