Denim hair, cel mai hot trend la momentul actual

Gina Pasaila
Despre cosite, flori in par si naframe colorate cu Gina Pasaila
April 1, 2016
tunsoare 18
Sexy la superlativ: aceeasi tunsoare, 24 de barbati
April 6, 2016
Show all
denim hair

Denim hair. Ai curaj?

Denim hair pare a fi urmatorul pas logic dupa toate trendurile din ultimii doi ani, nu-i asa? Rainbow hair, granny hair, culori neon, pastelate, sclipici in par, ce-ar mai fi putut aparea in lumina reflectoarelor anul acesta? Ce parere avem despre acest trend? Ca si in cazul celorlalte, trebuie sa ai ceva curaj sa-ti vopsesti parul asa! Doar o persoana nonconformista, careia ii place sa atraga privirele tuturor celor din jur ar putea opta pentru aceasta nuanta de par. Dar daca acea persoana locuieste in Romania, ar trebui cu atat mai mult sa fie pregatita ca unele priviri sa nu fie pline de admiratie, numaidecat.

Oricum, noua ne place acest nou trend datorita versatilitatii din spatele lui. Gama de albastru denim este foarte extinsa si poti opta cu usurinta pentru denim hair chiar daca iti doresti o nuanta deschisa de par sau una foarte inchisa, apropiata de negru ca abanosul din povesti. Mai mult, daca iti doresti sa fii diferita, poti opta pentru un degrade sau diferite variatii ale culorii albastre, precum mov.

Te intrebi cum poti sa-ti colorezi parul intr-o nuanta de denim? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa stim ce culoare are parul tau chiar acum. Daca ai nevoie de ajutor, lasa un comentariu mai jos. Te ajutam cu drag! Pe curand!

 

Photo source: pinterest.com; elitedaily.com

Comments

comments