De ce sa te gandesti de doua ori inainte de o schimbare de look

Ajutor, mi se rupe parul!
7 factori de luat in considerare daca ti se rupe parul
April 14, 2015
indreptarea permanenta a parului
Indreptarea permanenta a parului si dezavantajele ascunse din spatele ei!
April 16, 2015
Show all

 

Vrei o schimbare de look? Lasa parul la urma!

schimbare de look

Specialistii sustin ca peste 85% din aspectul nostru este influentat de felul in care arata… parul! Este o veste buna, daca te gandesti ca doar avand grija de parul tau iti poti imbunatati atat de mult aspectul fizic, nu?  Practic, daca parul tau arata bine, totul este rezolvat! Nu numai ca vei avea un par frumos, dar acesta iti va influenta si trasaturile fetei. Fa din acest lucru un avantaj!

Mereu spun ca cea mai buna atitudine este sa-ti iubesti parul asa cum e. Indiferent ca este fin, gros, des sau rar, drept, cret sau ondulat, scurt sau lung, iti garantez, altul nu primesti! Fa pace cu parul tau. Poarta-te frumos cu el, iar rasplata va fi pe masura! Trebuie sa-l accepti asa cum e si apoi sa intelegi cum functioneaza. Nu e greu. Vei vedea ca odata ce vei face aceste lucruri, parul tau va incepe sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta, ca pana acum.

Parul este cel mai important accesoriu al tau! Il porti mereu cu tine. Nu numai la munca, la petreceri, in vacante, dar nici macar cand dormi nu te desparti de el. Daca iti cumperi o rochie si nu-ti mai place, poti cu usurinta sa o schimbi sau poti alege sa nu o porti deloc. Daca machiajul nu iti iese bine, il stergi si-ti faci altul la loc. Dar cu o tunsoare pe care o consideri prea scurta ce faci? Toata lumea va observa schimbarea. Nu doar pe cea fizica, dar si pe cea de atitudine, de comportament. Tocmai din acest motiv am zis sa te gandesti de doua ori inainte de o schimbare!

Acum, nu as vrea sa ma intelegi gresit! Mereu incurajez pe toata lumea sa aleaga schimbarea, sa incerce ceva nou. Doar fa-o atunci cand esti pregatita. Cand esti 100% sigura de ceea ce-ti doresti! Dupa ce analizezi si cantaresti atat avantajele cat si dezavantajele unei schimbari radicale de look.

Inainte de a recurge la “bisturiu”, imparte in pasi mici marele rezultat final la care visezi. Aceasta abordare iti va da sansa sa te reorientezi mereu, imbunatatind pe parcurs calitatea rezultatului la care vrei sa ajungi.

Tocmai pentru a forma si discuta strategii ma aflu aici. Cum arata parul tau acum? Ce planuri marete ai cu el? Pe viitor?!

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

Comments

comments