De ce sa alegi un breton invizibil?

uleiul de par
3 situatii in care uleiul de par este folosit gresit
September 14, 2015
ingrijire a parului
Domnisoara Agrafa va dezvaluie rutina sa de ingrijire a parului
September 25, 2015
Show all
breton invizibil

Tot ce trebuie sa stii despre un breton invizibil, mai jos

Desi poate suna ciudat sau chiar ireal, bretonul invizibil exista! Acesta este mai lung decat un breton drept sau un breton asimetric, dar nu este atat de lung incat sa ajunga pana la nivelul gatului. Cu siguranta stii despre ce vorbesc! Acesta iese mereu in evidenta atunci cand este frumos aranjat sub forma de bucla sau cand tot parul este prins in coada, bretonul fiind lasat liber, dar devine cu usurinta invizibil atunci cand tot parul este netezit (deoarece se integreaza cu usurinta in forma tunsorii, indiferent daca ai parul mediu sau lung).

Spre deosebire de bretoanele scurte, un breton invizibil este mult mai usor de aranjat, pastrandu-si aspectul mai mult timp. In plus, fiind ceva mai lung, acesta nu-ti va intra in ochi, dar va fi un detaliu chic la nivelul fetei, ce va da totodata mai mult volum coafurii tale.

Fiind foarte versatil, garantat nu te vei plictisi prea usor de el. Mai mult decat atat, vei gasi cu usurinta noi moduri de a-ti reinventa coafura sau de a-l aranja in fiecare zi.

In cazul in care totusi te plictisesti de el (desi sansele sunt extrem de mici) poti sa il lasi sa creasca, iar in cateva luni nu va fi decat o amintire indepartata, de demult.

Ganduri, pareri, intrebari, comentarii? Le astept pe toate mai jos! :)

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments