De ce nu vei avea niciodata parul ca fata din poza ?

placa de par
Placa de par poate fi prietena parului tau!
February 18, 2015
produsele pentru par din comert
Produsele pentru par din comert – avantaje si dezavantaje
February 20, 2015
Show all
parul

“Vreau parul ca fata din poza!”

Daca nu ti s-a intamplat niciodata sa te indragostesti de parul unei fete frumoase dintr-o poza, draga mea, esti o norocoasa! Nu de putine ori vin cliente la mine si-mi arata poze salvate pe telefon cu modele de tunsori, culori sau coafuri ce reprezinta idealul lor in materie de par.

Ei bine, sa te inspiri poate fi un lucru bun. Dar sa creezi o obsesie? Nu! Sa-ti explic si de ce. Fiecare persoana este diferita si prin urmare, aceasta are trasaturi ce se vor influenta intre ele. Nimeni nu are acelasi cumul de trasaturi, prin urmare o tunsoare sau o culoare ce va arata minunat pe altcineva, nu te va prinde neaparat la fel de bine si pe tine. Acestea sunt influentate atat de culoarea tenului, cat si de culorile hainelor purtate zi de zi. Fiecare are personalitatea sa si prin urmare, drumul fiecaruia ar trebui sa fie unul de descoperire si reinventare a sinelui, nu de copiere a celor din jur.

Aceeasi tunsoare, privita din acelasi unghi, cu aceeasi taietura nu va fi  niciodata identica cu cea din poza care tie nu-ti da pace. Pe langa toate acestea, la fel de important este si tipul tau de par. Cea mai buna varianta este sa te inspiri dintr-o poza, sa preiei mici detalii pe care sa le transpui in tunsoarea ta, dar avand grija ca rezultatul  sa fie unul unic, ce se pliaza pe personalitatea ta.

Acelasi lucru este valabil si in cazul culorilor. Daca parul tau este vopsit, sansele sa obtii culoarea din poza sunt cu atat mai mici. Si chiar daca din punct de vedere teoretic, culoarea ar fi identica, este posibil ca tu sa nu o consideri asa, ba chiar sa nu-ti placa deloc deoarece nu se potriveste cu stilul tau, cu trasaturile tale.

In cazul coafurilor, capcana este si mai mare. Cine nu tanjeste sa aiba parul ca in reclame? Totusi, vantul si ploaia strica parul aranjat, trecerea mainii prin par si intoarcerile bruste, piruietele si multe altele influenteaza de asemenea rezistenta coafurii. Majoritatea vedetelor pe care le vezi in reviste au parul fin, iar acesta nu rezista niciodata prea mult coafat. Dar poza odata facuta, este nemuritoare, nu? Perfectiunea a fost surprinsa intr-o fractiune de secunda. Dar crezi ca parul acela va arata la fel si dupa 10 minute de la declansarea obiectivului? Eu nu prea cred!

Cauta si gaseste-ti propriul stil cu ajutorul stilistului personal, identifica-te cu o culoare, o tunsoare si vei vedea ca muza poti fi chiar tu! Esti deja frumoasa tocmai pentru ca esti unica! Nu mai este nimeni ca tine pe pamant!

 

Photo credit: fashionama.com

 

 

Comments

comments