De ce nu imi iese niciodata culoarea din catalog?

parul mov
De ce are bunica parul mov?
October 9, 2015
hot casandra
Cat de Hot este Casandra?
October 29, 2015
Show all
culoarea din catalog

Te intrebi de ce de multe ori nu-ti iese culoarea din catalog?

Cine nu a fost macar o data la salon, si-a ales culoarea preferata din catalog iar la final, surpriza! Culoarea din par era total diferita de cea mult ravnita!

Ei bine, un lucru foarte important pe care trebuie sa-l stii este ca acel catalog cu nuante de vopsea nu a fost creat pentru tine, ci pentru stilisti. Faptul ca alegeti impreuna culori din catalog da dovada de lipsa de profesionalism din partea “expertului” pe care l-ai ales pentru colaborare.

Multe nuante de vopsea arata superb in paletarul de culori, dar aplicate in par au tente roscovane, aramii sau galbui. Doar analizand culoarea pe care o ai in par si adresandu-ti intrebarile potrivite, stilistul tau ar trebui sa-si dea seama de preferintele tale, ce iti place si ce nu si abia apoi sa-ti creeze culoarea la care visezi.

In fond, te duci la coafor pentru a apela la un specialist! Atata timp cat tu esti cea care alege culoarea din catalog, responsabilitatea va pica asupra ta. Ti se pare corect?

In cazul schimbarilor radicale de culoare se pot folosi poze pentru a-i arata stilistului aproximativ ce-ti doresti, iar discutia dintre tine si el ar trebui sa fie una de consiliere, nu de negociere.

Extrem de rar se intampla sa alegi o culoare din catalog, iar rezultatul sa fie cel asteptat, iar eu consider ca meriti mai mult decat “hai sa aplicam nuanta asta si vedem ce iese”. Sper ca si tu consideri la fel! :)

Intrebari?

 

Photo credit: special-hairstyles.com

 

 

 

Comments

comments