De ce intorc barbatii capul dupa blonde?

03-rose_image_3
5 culori de par la moda in 2016
January 25, 2016
Desprepar.ro
La multi ani, Desprepar.ro!
January 28, 2016
Show all
de ce se indragostesc barbatii de blonde

Te intrebi deseori de ce intorc barbatii capul dupa blonde?

Ei bine, cred ca a venit momentul sa afli raspunsul la aceasta intrebare! Si tine cont, este un barbat cel care ti-l ofera!

Se stie prea bine ca blondul indulceste trasaturile fetei. Asadar, fetele blonde, in special cele cu par blond natural, sunt fiinte cu chip angelic, invaluite intr-o aura dulce, plina de mister. Nu de putine ori printesele din povesti sunt descrise ca avand parul lung si blond. Acesta este motivul!

In secolul nostru insa, putine mai sunt fetele care isi doresc sa fie intruchiparea ingerilor pe pamant, tocmai din acest motiv, fetele blonde vor tinde mereu sa fie nu doar frumos coafate, ci si machiate destul de strident. Acestea vor miza pe buze puternic accentuate, si care barbat nu ar fi atras de o printesa diafana, cu buze senzuale? Numeste unul, daca stii!

In plus, senzualitatea, gratia si increderea in sine vor fi mereu atuuri pe care blondele vor miza la greu. O blonda este constienta de frumusetea sa, iar acest lucru se vede in atitudinea de zeita inabordabila pe care – constient sau inconstient – pariaza mai mereu. Refuzurile discrete si politicose ii vor face pe barbati sa le doreasca si mai aprig, intorcandu-si privirile spre blonde, din nou si din nou.

Da! Blondele sunt un adevarat magnet pentru barbati! Capacitatea acestora de a se folosi de atuurile lor si de a iesi cu bine din orice situatie le face si mai apreciate si dorite de barbati. Iar odata ce ai cazut in mrejele unei blonde, este foarte greu sa nu te indragostesti de ea.

 

Photo source: pinterest.com

 

Comments

comments