De ce exista diferente de pret de la un salon la altul?

label.m dry shampoo
Label.m Dry Shampoo, arma mea secreta in lupta cu parul gras!
October 26, 2016
prea mult volum
Ai prea mult volum? Iata ce e de facut!
November 4, 2016
Show all
diferente de pret de la un salon la altul

Te-ai intrebat mereu de ce exista diferente de pret de la un salon la altul? Iata de ce!

Cand vine vorba de preturi, saloanele de coafura par a avea intr-adevar un mod tare ciudat de taxare, mai ales daca stai sa te gandesti ca un tuns poate sa coste intre 10 lei si 200 sau chiar mai mult. Acest pret este strans legat de lista de preturi per ansamblu a salonului, iar aceasta are la baza mai multi factori, precum: locatia salonului, marimea acestuia, aparatura de care dispune, produsele folosite, ba chiar si popularitatea acestuia, intr-un final.

Este evident ca intr-un salon micut de la marginea orasului pretul va fi mai mic decat la cel mai mare salon din centru, nu? Dar si calitatea va fi de cele mai multe ori direct proportionala cu pretul! De exemplu, diferenta dintre cel mai ieftin si cel mai scump tub de vopsea profesionala poate sa fie cu pana la de 5 ori mai mare, iar daca ne referim la tratamentele de par, diferenta de pret poate fi inzecita, lucru valabil si in cazul chiriei pentru spatiu, de altfel.

Problema apare abia atunci cand consideri ca pretul este mult prea mare pentru calitatea primita sau chiar cand asteptarile nu ti-au fost implinite deloc.

Cum vopsitul, spalatul, tunsul, coafatul sunt executate de oameni, acestia pot da gres si ei… uneori! Asa cum orice padure are uscaciunile ei, exista si saloane de lux cu angajati prost pregatiti, dar si saloane de cartier cu adevarati profesionisti. Desi acestea sunt mai degraba exceptii, se poate intampla, desigur, ca tocmai tu sa ai ghinion, mai ales daca ai intrat in primul salon, fix la intamplare. Corect?

Pe de alta parte, daca parul tau este foarte degradat, sansale ca acesta sa se insanatoseasca peste noapte sunt 0 (zero!), chiar daca te programezi la cel mai bun, scump, renumit salon din oras si mai si platesti o gramada de bani. Totusi, calitatea produselor dintr-un salon de lux va fi un start bun pentru “vindecarea” parului tau, garantat!

Sper ca te-am lamurit in totalitate de ce exista diferente de pret de la un salon la altul, dar inainte de a decide ce fel de salon ti se potriveste, trebuie sa stii ca mai degraba stilistul pe care il alegi face diferenta si nu salonul in care il gasesti. Asadar, iti recomand calduros sa citesti acest mic ghid in care iti povestesc cum sa il gasesti. Pe curand!

 

Photo source: pinterest.com

 

 

Comments

comments