De ce are bunica parul mov?

mituri despre par
Distrugem 3 mituri despre par pentru sanatatea parului tau!
October 6, 2015
culoarea din catalog
De ce nu imi iese niciodata culoarea din catalog?
October 28, 2015
Show all
parul mov

Te intrebi de ce are bunica parul mov? Raspunsul este mult mai simplu decat crezi!

Exact! Nu este nimic necurat la mijloc, bunica fie isi doreste sa aiba parul mov, fie… ii explici tu dupa ce citesti acest articol cu ce a gresit! :)

Inainte de a avea o culoare turbata in par, bunica ta avea parul alb, ca mai toate bunicile, banuiesc. Parul alb, in timp, se ingalbeneste si capata un aspect neingrijit. Tu probabil nu ai de unde sa stii despre ce vorbesc, mai ales daca bunica ta este cocheta si are grija (sau cel putin isi doreste) ca parul ei sa fie mereu alb si stralucitor.

Bunica ta stie bine ca reflexul galbui din parul alb se sterge cu putin violet, banuiesc ca a fost o eleva eminenta. Acest violet il gasesti fie in farmacii, ca violet de gentiata, fie in supermarketuri, ca sampon nuantator.

Daca nu isi doreste parul mov, dar totusi acesta este rezultatul, indiferent de ce produs isi aplica in par, bunica ta aplica o cantitate prea mare! Trebuie sa o anunti asta numaidecat! Sa le luam la bani marunti…

Violetul de gentiana nu este un produs dedicat parului, acesta este un produs farmaceutic antiseptic, asa ca nu prea am ce sa comentez despre el. Pot doar sa-ti spun ca acesta se ia pe haine, pe fata de perna etc. Decide tu daca vrei sa-l folosesti sau sa-l recomanzi mai departe…

Sampoanele nuantator au fost in special create pentru parul blond, pentru a inlatura reflexele aurii nedorite, insa acesta poate fi folosit cu toata increderea si de bunica ta, pe parul ei.

In cazul in care ii place/isi doreste parul mov, nu are decat sa aplice cat produs doreste, ca pana acum. Ca o nepoata iubitoare, ai putea chiar sa o intrebi daca obtine ce isi doreste sau nu stie unde greseste… asa ar fi corect! Dupa cum spuneam, daca isi doreste parul mov, sa faca in continuare ceea ce a facut pana acum, face bine. Daca nu, sfatuieste-o sa maseze foarte bine intre palme samponul nuantator inainte sa il aplice pe par. Daca chiar si asa, parul ei are o tenta de mov, inseamna ca samponul trebuie diluat, deoarece este prea puternic. Acesta trebuie amestecat cu samponul pe care il foloseste de obicei, apoi aplicat ca un sampon normal. Nu necesita un anumit timp de actionare, durata de spalare a parului ar trebui sa fie suficienta pentru a-si face treaba.

Cheia succesului se afla in masarea samponului intre palme inainte de a fi aplicat si distribuirea acestuia cat mai uniform pe toata suprafata parului. Procedura trebuie repetata doar atunci cand parul devine din nou galbui, astfel acesta va fi supraincarcat cu pigment violet.

Daca tii la imaginea bunicii tale, spune-i ce tocmai ai citit pe www.desprepar.ro Daca intamplator ai parul blond si nu-ti place ca este prea auriu, fura putin sampon nuantator de la bunica, acum stii sa-l folosesti corect! :)

 

Photo credit: able2know.org

 

 

 

Comments

comments