Cara Delevigne
Cara Delevingne nu mai arata asa!
August 3, 2015
ingrijirea-parului-pe-timp-de-vara-300x200
Ingrijirea parului pe timp de vara: kitul esential de produse
August 7, 2015

“De cand ma vopsesc imi cade parul!” – MIT, nu realitate!

Foarte multe femei sustin ca dupa ce si-au vopsit parul acesta a inceput sa cada in proportii foarte mari. Sa existe intr-adevar o corelatie intre vopsea si caderea parului? Sa analizam situatia!

Parul atinge un maxim de sanatate doar cand este in forma sa naturala (nevopsit), chiar daca este agresat de-a lungul timpului in diferite feluri (spalatul defectuos, placa de par, ondulatorul etc.).

Prin procesul de colorare, atunci cand pigmentii naturali sunt inlocuiti cu cei artificiali, rezistenta parului scade. Trecand de la un par natural la unul vopsit si mai ales pastrand obiceiurile daunatoare despre care discutam mai sus, parul va deveni tot mai fragil si se va rupe foarte usor.

Sampoanele si mastile pentru par vopsit nu au fost create in zadar, sa stii! Vopsirea parului duce inevitabil la sensibilizarea acestuia si prin urmare trebuie insotita atat de schimbarea produselor pe care le folosim, cat si a modului in care il tratam zi de zi. In caz contrar, parul se rupe si creaza falsa impresie a unei caderi masive de par.

Ruperea parului si caderea parului sunt doua lucruri diferite. Foarte putine persoane se confrunta cu adevarat cu masive caderi ale parului. In cele mai multe cazuri – si mai ales in cazul parului vopsit – este vorba despre o ingrijire defectuoasa a parului ce duce la ruperea acestuia si pierderea volumului pe lungime prin subtierea drastica a acesteia.

Daca ai impresia ca iti cade parul de cand te vopsesti, te inseli! Acesta este doar un mit! Parul se rupe pentru ca este usor sensibilizat si nu are parte de o ingrijire adecvata. Felul in care te porti cu parul tau influenteaza conditia acestuia. Ai grija de el si vei vedea rezultatele!

 

Photo credit: gurl.com

 

 

 

Comments

comments