Dana Rogoz, Digital Diva of the Year

roscatul
Este roscatul cea mai pretioasa culoare din catalog?
May 17, 2016
#DigitalDivas16
Cu ce informatii am plecat de la conferintele #DigitalDivas16
May 26, 2016
Show all
Digital Diva of the Year

Am aflat si cine este The Digital Diva of the Year

Dar care sunt celelalte mari castigatoare ale serii si care au fost aparitiile noastre preferate, stiti?

Ei bine, nu mare ne-a fost mirarea ca Alina Ceusan a castigat premiul oferit de public, People’s Choice Award. Fabuloasele Diana & Alina au luat si ele numeroase premii, precum si Ana Morodan. Evident! Premiul pentru Best Beauty Blog a ajuns la Dana Sota, Best Newcomer Beauty Blog la Sanziana Negru, Best Fashion Blog la Ioana Grama, iar Best Newcomer Fashion Blog la Carmen Grebenisan.

Locul I la Best Use of Video in Blogging l-a castigat Laura Giurcanu, iar Best Use of Photography in Blogging, preferata publicului, Alina Ceusan, care a plecat de asemenea si cu premiul pentru Special Projects by Bloggers, pentru proiectul #Catwalk15. Premiul pentru Best Instagram Account a plecat acasa cu diva digitala a anului, Dana Rogoz, in timp ce Simona Tache a plecat cu premiul I la categoria Best Bloggers for Social Causes.

Curioase ce site a castigat premiul I la categoria Best Women Website? Ei bine, A List Magazine l-a castigat, iar acest lucru a fost cel putin derutant pentru noi. La aceasta editie nu s-au dat premii pentru anul trecut? A List Magazin nu a prins viata anul acesta? Si sa zicem ca s-au dat premiile pe anul acesta. Nu ar fi fost normal sa se dea la finalul anului? Dana Rogoz este The Digital Diva of the Year doar pentru 5 luni de activitatea in acest an?

Cine stie cum s-au dat aceste premii, sa ne lamureasca si pe noi intr-un comentariu mai jos. Va rugam frumos!

Pana ne lamurim, le felicitam pe castigatoare si le dorim mult succes in continuare si celorlalte participante inscrise in competitie. Poate anul viitor se vor afla si ele pe podium! Le tinem pumnii!

Nu incheiem acest articol inainte de a va spune dupa cine am intors capul toata seara: Beatrice si Gabriela. Ne-au placut tare mult! :)

Un nou articol despre conferintele din cadrul celei de-a 5 a editii a Galei Digital Divas by Avon, in curand!

 

Photo source: Avon Space

 

 

 

Comments

comments