Cum sa ne coafam in 2016 pentru a fi in pas cu moda

label.m mesh styling
label.m Mesh Styling by Toni&Guy
January 6, 2016
globurile de aur 2016 lady gaga (2)
Globurile de Aur 2016 – Coafuri elegante si mult rafinament
January 11, 2016

Un an nou, tendinte noi in materie de par!  Cum sa ne coafam in 2016 pentru a fi in pas cu moda

Dragele mele fashioniste,

Stiu ca sunteti nerabdatoare sa aflati care sunt ultimele tendinte in materie de par, asadar va voi arata numaidecat coafurile de pe podiumurile din Milano, Paris, Londra si New York. In principiu, se poarta tot ce ne place si ne sta bine, dar in mare voga sunt texturile naturale, coafurile dezordonate si accesoriile de orice fel. Ah! Aproape uitam sa va zic! Si micile trucuri sunt acceptate anul acesta, cu conditia sa va avantajeze, bineinteles! – perucile, extensiile si bob-urile false nu au lipsit nici ele din prezentarile marilor creatori.

Deoarece look-urile de pe podium nu ne sunt mereu la indemana, am ales sa vi le prezint pe acelea pe care le putem realiza sau reinterpreta fara un mare efort. Asadar, nu uitati, atata timp cat va purtati parul natural, cat mai dezordonat si il accesorizati cu o bentita sau o coronita cu flori sunteti in trend anul acesta!

Se poarta, de asemenea, look-urile hippie, cocurile lejere de balerina, coada de cal la baza gatului, wet look si parul lasat pe spate, purtat cu carare intr-o parte. Sa nu mai lungim vorba si sa trecem la treaba! Va invit sa aruncati o privire pe galeria foto de mai jos si desigur, sa-mi spuneti intr-un comentariu, ce coafuri v-au cucerit.

Deoarece pe 28 ianuarie sarbatorim un an de cand am lansat site-ul desprepar.ro, unul dintre comentarii va castiga prin tragere la sorti un sampon natural LINFA-AGE de la Bottega di LungaVita, cu conditia ca premiul sa fie expediat in Romania. Mult succes tuturor!

Photo source: cosmopolitan.co.uk

 

 

 

Comments

comments