Ce spune parul roscat despre personalitatea ta?

val de mireasa
3 modalitati de a purta un val de mireasa (partea a IIa)
June 12, 2015
val de mireasa
3 modalitati de a purta un val de mireasa ( partea a IIIa)
June 17, 2015
Show all
Photo credit: aelida.com

Photo credit: aelida.com

Parul roscat, accesoriul fetelor indraznete
roscat

 

Femeile vor fi mereu clasificate de catre barbati in 3 categorii mari si late, in functie de culoarea parului lor. Mai mult decat atat, acestia nu se vor sfii niciodata sa-si expuna preferinta pentru blonde, brunete sau roscate, in gura mare, ori de cate ori vor avea ocazia.

Fiecare culoare are farmecul ei, dar un par roscat este cu atat mai special, cu cat nu este doar o pata intensa de culoare. Acesta este totodata o adevarata declaratie a personalitatii puternice care se ascunde in spatele ei. Fiind o culoare indrazneata, multe fete nu o vor purta nici macar o data-n viata lor.

Sa stabilim totusi cateva mici detalii tehnice legate de parul roscat. Roscatul se refera la o nuanta de par ce bate spre rosu. Acesta este deseori confundat cu parul aramiu (portocaliu), mult mai fin, mai delicat decat cel dintai. Bineinteles, exista o multitudine de combinatii si intensitati ale celor doua variante: de la un roscat (rosu) inchis, aproape putred, pana la un aramiu pastelat si discret, de la o nuanta de roscat indulcita cu putin aramiu, la un aramiu incurajat cu putin rosu, pentru a fi mai vibrant.

Fie ca alegi roscat sau aramiu, trebuie sa stii ca nuantele inchise vor tinde sa se matuiasca la varfuri dupa  2-3 saptamani de la aplicarea vopselei pe par (deoarece pigmentii de vopsea se duc la spalat), iar nuantele deschise vor tinde spre un blond galbui sau un galbui-portocaliu (la varfuri).

Din acest motiv, este foarte important sa-ti pastrezi parul cat mai sanatos, si in mod special in cazul parului roscat, este foarte important sa folosesti produse speciale pentru protejarea culorii. Ideal ar fi sa optezi atat pentru un sampon, cat si pentru un tratament dintr-o gama special creata pentru parul vopsit. In caz contrar, vopseaua va iesi foarte repede din par, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, depinde doar de ce-ti doresti tu de la el. In acest caz, la urmatorul vopsit vei putea folosi o nuanta diferita de roscat, sansele de reusita pentru a obtine noua nuanta fiind mult mai mari!

Nu stii pentru ce nuanta de roscat sa optezi? Iata cateva nuante pe care noi pur si simplu le adoram si care te-ar putea inspira sa faci alegerea potrivita pentru tine:

 

Photo credit: hairpediaclub.com

 

 

Comments

comments