Cat de Hot este Casandra?

culoarea din catalog
De ce nu imi iese niciodata culoarea din catalog?
October 28, 2015
pro fiber restore
PRO FIBER Restore Shampoo by L’Oréal Professionnel
November 2, 2015
Show all
hot casandra

Paul ne dezvaluie in sfarsit cat de hot este Casandra!

L-am prins pe Paul la colt cu ocazia filmarii ultimului videoclip pe care il va lansa cat de curand (fiti cu ochii pe canalul lui de YouTube pentru a fi printre primii care vor vedea despre ce vorbim!) si nu ne-am putut abtine sa-l luam la intrebari. De mult ne roade curiozitatea despre cum arata parul Casandrei si cat de hot este aceasta, in general! Care au fost celelalte curiozitati ale noastre aflati mai jos. Daca se intampla ca voi sa aveti si alte intrebari pentru/despre Hot Casandra, pe Paul il gasiti pe Facebook, aici.

Despre par: Hey, Paul! Sa stii ca esti primul baiat a caror gusturi in materie de fete ne intereseaza. Nu de alta, dar murim de curiozitate sa ne povestesti despre cat de hot este Casandra, si mai ales, cum arata parul ei.

Paul: Parul Casandrei are foarte mult volum si este cret. Asa cum se purta in anii 70. Casandra is a foxy lady!!!

Despre par: Ce te atrage prima data la o fata si cat de important crezi ca este parul ei? Te atrage o anumita nuanta de par sau nu ai creat o obsesie pentru asa ceva?

Paul: Depinde de multe aspecte. Stiu ca imi plac suvitele si imi plac contrastele, dar nu vreau sa vad par scurt la fete. In schimb, le ador pe cele care isi decoloreaza parul si ii dau o nuanta de alb. Chestia asta mi se pare foarte sexy.

Despre par: Exista vedete in showbiz-ul romanesc al caror par il admiri in mod special? Dar in strainatate?

Paul: Nu ma da nimeni pe spate in mod special. Mi se pare ca au toti aceeasi  figura si aceleasi freze. Originalitatea s-a pierdut pe parcurs, iar din punctul meu de vedere, parul verde chiar nu e o solutie. :)

Ei bine, asta e tot! Voua va multumim ca ne cititi, lui Paul ii multumim pentru mini-interviu (si ii uram mult succes cu noul videoclip), el ii multumeste Domnului Foarfeca pentru tunsoare si toata lumea este fericita. Pe curand!

 

Photo credit: arhiva personala

 

 

 

Comments

comments