Capcana pastilelor pentru cresterea parului

stilist
Esti in cautarea unui nou stilist?
June 8, 2016
ingrijirea parului decolorat
Ingrijirea parului decolorat
July 6, 2016
Show all
cresterea parului

Cresterea parului cu ajutorul pastilelor – adevar sau provocare?

Stiti cu siguranta toate reclamele la pastilele pentru cresterea parului. Acestea promit de fiecare data un par lung, des, frumos, sanatos si stralucitor. Intrebarea este daca voi credeti cu adevarat in ele sau considerati ca rezultatele acestora sunt mai degraba o provocare pentru viitorul produselor farmaceutice.

Ar fi minunat sa inghiti o pilula seara, iar dimineata sa te trezesti cu un par mai lung, mai des, mai stralucitor, ba chiar si gata coafat, nu? Ar fi pura vrajitorie magie la mijloc! Dar stii si tu, stiu si eu, ca magia nu se vinde la farmacie.

Cum sta de fapt problema. Pe piata exista fel si fel de pastile ce induc in eroare consumatorii, promitand miracole. Adevarul este ca, in cazul in care aceste pastile ar functiona orisicat, iar parul va deveni mai des, mai cum vreti voi, efectul ar exista cu adevarat si ar fi – prin urmare – vizibil doar la radacina. Parul tau nu va fi in niciun fel afectat (in sens pozitiv, desigur) de aceste medicamente. Asadar, pentru a vedea rezultatele acestora logic ar fi sa-ti razi tot parul de pe cap, sa astepti 2 ani pentru a avea un bob decent, cu un par “mai des, mai sanatos, mai stralucitor” si sa-l compari cu cel pe care il aveai inainte. Rezutatul s-ar putea sa te dezamageasca chiar si asa. De ce? Pentru ca reclamele nu sunt sincere cu tine! Acestea nu vorbesc deloc despre ingrijirea adecvata a parului deja crescut. Degeaba iti creste parul super sanatos de la radacina, daca nu ai grija de lungimea lui. Rezultatele nu vor fi niciodata cele pe care le tanjesti.

Pastilele pentru cresterea parului sunt doar niste suplimente alimentare – cateva vitamine si minerale amestecate alandala intr-o capsula frumos colorata. Avand in vedere ca am stabilit deja ca efectul acestora s-ar putea sa nu fie vizibil prea curand, sfatul meu este sa te stresezi mai putin, sa duci un stil de viata cat mai sanatos si sa nu iti mai agresezi parul cu tratamente “naturiste”, ondulatorul sau placa de par.

Daca a vazut cineva rezultate in urma unor astfel de pastile, as vrea sa dezbatem povestea lui intr-un comentariu mai jos.

 

Photo source: tomikup.cz

 

Nu uitati sa ma urmariti si pe domnulfoarfeca.ro! Pe curand!

 

 

 

Comments

comments