hausofrihanna com
Vrei o tunsoare de vedeta?
April 8, 2015
Alege un breton drept! E mai versatil decat crezi tu!
April 10, 2015
Show all
bigudiurile cu arici

Stii sa folosesti bigudiurile cu arici?

Bigudiurile cu arici sunt ceea ce eu numesc o investitie minima, cu un rezultat maxim! In plus, se gasesc pe toate drumurile. Nu ai fost niciodata atenta in hypermarket sa vezi varietatea de marimi si de culori? Nu ti-a atras atentia nici macar pretul mic?

Aceste ajutoare de nadejde, ce duc coafatul la nivel de arta, sunt – trebuie sa recunoastem – o inventie minunata, datorita ariciului ce te ajuta sa intinzi bine varful pe bigudiu si sa-l fixezi la fel de bine si usor in par. Pentru o fixare solida, nu uita sa folosesti agrafe sau clipsuri pentru par.

Bigudiurile mari te ajuta, in principiu, sa obtii volum la radacina si netezire pe lungimea firului de par. Cele mici sunt direct responsabile pentru bucle veritabile, demne de invidiat. Dar toate acestea depind si de tipul tau de par.

Cel mai rapid mod de a le folosi este imediat dupa ce ti-ai uscat parul cu uscatorul. Ruleaza repede bigudiurile si lasa-le acolo cat te machiezi sau cat timp iti bei cafeaua. Nu uita totusi sa le scoti inainte de a iesi pe usa! 😉

Procedura este similara si daca optezi sa treci de doua – trei ori cu o perie rotunda prin par, pentru un plus de netezire sau pentru a obtine niste bucle lejere, caz in care trebuie bineinteles sa alegi diametrul potrivit pentru fiecare carare aleasa.

PONT! Vara poti lasa parul putin umed inainte de a-l rula pe bigudiu, mizand pe faptul ca se usuca repede, pentru o definire mai buna. Totusi aceasta procedura este usor riscanta: daca se iveste o urgenta si trebuie sa pleci?

ALT PONT! Pentru un plus de volum lungimea bigudiului trebuie sa fie paralela cu cararea. Daca te grabesti, le poti rula pe toate spre spate.

Pentru ca bigudiurile cu arici sunt foarte bune prietene cu spuma de par, aceasta nu ar trebui sa lipseasca niciodata din trusa ta de infrumusetare. Invata sa aplici corect spuma de par, dand click aici.

Ce mai astepti? Achizitioneaza-ti un set de bigudiuri cu arici, o spuma de par si treci la exersat. Si nu uita sa impartasesti cu noi experienta ta!

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

Comments

comments