coafuri 2016
6 coafuri superbe pentru 2016
March 28, 2016
Gina Pasaila
Despre cosite, flori in par si naframe colorate cu Gina Pasaila
April 1, 2016
Show all
Batiste Stylist XXL Volume Spray 1

Batiste Stylist XXL Volume Spray te va cuceri de la prima pulverizare!

Doar produsele magnifice apar la noi pe site! Batiste Stylist XXL Volume Spray face cu sigranta parte din aceasta categorie, fiind un produs foarte usor de folosit si cu rezultate ce intrec orice asteptare.

In tubul spray de 200 ml vei gasi o potiune magica ce va amplifica volumul parului tau in 2 timpi si 3 pulverizari. Alege cateva suvite de par si pulverizeaza un strat fin de spray pe ele, nu inainte de a agita bine tubul. Dupa ce ai aplicat un strat uniform, maseaza si scutura bine parul. Datorita pudrei fine pe care o contine, Batiste Stylist XXL Volume Spray actioneaza si ca un sampon uscat, absorbind orice urma de sebum de pe par.

Prin urmare il poti folosi atat pe parul curat, cat si dupa 2-3 zile de la samponare. Ba mai mult, sunt absolut convins ca il vei folosi non-stop. In club, la mare, la munte, ba chiar si in parc! Este un produs senzatinal, de nota 10, pe care il gasesti in exclusivitate in lantul de farmacii Sensiblu! Daca nu ma crezi, mergi pe 2 si 3 aprilie la Sala Palatului pentru a te convinge. Domnul Foarfeca va fi acolo, la concertele Deliei,  pentru a-ti prezenta gama de produse Batiste Stylist.

In curand iti vom povesti si despre celelalte produse Batiste Stylist, stai pe aproape! Pe curand!

 

 

 

Comments

comments