Photos-Oscars-2015-Marion-Cotillard-bredouille-mais-elegante-a-Hollywood_portrait_w674
Rafinament si eleganta pe covorul rosu: premiile Oscar 2015
February 23, 2015
suvite
Suvite? Da! Numai avantaje!
February 26, 2015
Show all

 

Parul meu nu creste. Deloc!

Cum adica nu creste? Nu creste de la radacina sau nu creste in lungime? Sunt doua lucruri diferite si trebuie sa le lamurim!

Prima varianta nu exista! Parul creste! Poate nu atat de repede pe cat vrei tu. Exista persoane carora le creste parul mai greu, dar tot le creste! Indiferent de cat de putin iti creste parul intr-o luna, acesta nu este un motiv de ingrijorare. Pacat ar fi sa te afli in situatia descrisa mai jos…

… sa nu-ti creasca parul in lungime! Adica… sa il vezi cum creste la radacina (poate te vopsesti lunar, iar atunci iti dai seama cu usurinta), dar niciodata in lungime! Ei bine, aceasta este o situatie reala! Explicatia este ca ceea ce-ti creste la radacina se toceste la varf. Asta da, este o problema! Iar radacinile ei se gasesc adanc in trecut… deoarece ti-ai agresat mereu parul, acesta a ajuns sa fie casant si foarte uscat… si se rupe!

Pe de alta parte, daca ai parul foarte fin, stii deja ca oricat ar fi de sanatos, acesta se toceste foarte repede! Pentru a impiedica tocirea varfurilor, cel mai indicat este sa folosesti un ulei de par. Acesta patrunde adanc in interiorul firului de par si sigileaza cuticula. Nici sa-l scurtezi din cand in cand nu ar fi rau!

Iubeste-ti parul asa cum este! Ai rabdare cu el! Eu sunt convins ca face tot ce poate ca sa te multumeasca!

 

Photo credit: hairandstyle.org

 

 

Comments

comments