7 factori de luat in considerare daca ti se rupe parul

label.m dry shampoo
Label.m Dry Shampoo
April 13, 2015
De ce sa te gandesti de doua ori inainte de o schimbare de look
April 15, 2015
Show all
Ajutor, mi se rupe parul!

Ajutor, mi se rupe parul!

Vopsitul, decoloratul, coafatul prea des si prea agresiv, descurcarea parului intr-un mod brutal, masajul parului la samponare, masajul parului in prosop, trecerea in mod obsesiv a mainii prin par sunt doar cativa dintre factorii care duc la slabirea rezistentei firului de par, si mai apoi la ruperea acestuia.

Te confrunti cu aceasta problema? Primul pas catre vindecare este sa identifici si sa elimini acei factori agresivi pe care i-ai bifat din lista de mai sus, ca mai apoi sa achizitionezi un tratament de intarire si reparare a firului de par, pe care sa-l alternezi cu un tratament hranitor. Tine cont, doar folosirea intensiva a tratamentelor – fie ele si profesionale – nu te va ajuta prea tare, daca nu incetezi cu agresiunile la care-ti supui parul zi de zi!

Uleiul pentru par este, de asemenea, extrem de important! Acesta trebuie aplicat inainte si dupa coafare, si chiar zilnic, inainte de periaj. Uleiul te va ajuta sa-ti descurci parul mai usor si in acelasi timp iti va netezi cuticula. Rezultatul? Mai putine fire rupte, garantat!

IMPORTANT! Daca ai ajuns deja in situatia in care parul tau se rupe, trebuie sa stii ca tunsul de varfuri nu va ajuta cu nimic. Poate doar cu un aspect mai plin si mai placut, daca lungimea parului tau s-a subtiat. Repet: nu tunsul de varfuri insanatoseste parul, ci grija ce i-o porti zi de zi!

 

Photo credit: youqueen.com

 

 

Comments

comments