Ai risca pentru o tunsoare gratuita? Iata cum o poti obtine!

parul ud se piaptana
Parul ud se piaptana?
September 5, 2016
par electrizat
Par electrizat? Nu si de acum inainte!
September 12, 2016
Show all
tunsoare gratuita

Pare ireal, dar o tunsoare gratuita este mai la indemana decat te-ai astepta. Iti voi povesti – in detaliu – unde, cand si cum poti obtine asa ceva.

Majoritatea scolilor de hairstyling sunt intr-o permanenta cautare de modele pe care cursantii lor sa-si exerseze si perfectioneze tehnicile proaspat invatate. Astfel, spalatul, tunsul si coafatul sunt de cele mai multe ori gratuite. Nu trebuie sa-ti faci griji! Elevii sunt atent supravegheati de unul sau mai multi profesori care ii indruma pas cu pas, deci sansele unor greseli majore in executia tunsorii sunt destul de usor de evitat. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti de la bun inceput atat cu profesorul, cat si cu elevul sau, rezultatul la care doresti sa ajungi. Singurul dezavantaj este ca iti vei petrece acolo aproape doua ore, pentru ca fiecare elev se misca in ritmul sau si pe deasupra, mai trebuie sa faca si pauze dese pentru a primi indrumari de la cel care il supravegheaza.

Daca nu ai incredere sa-ti lasi parul tuns de un invatacel, opteaza la prima intalnire pentru un simplu coafat. Astfel, veti face cunostinta, iar daca vei fi multumita te vei putea programa chiar atunci pentru noua tunsoare pe care ti-o doresti. De altfel, te poti “abona” la ei pentru spalat si coafat pe toata perioada cursului, vor fi chiar incantati.

Sigur ca te poti si vopsi, dar in cadrul celor mai multe scoli va trebui sa-ti platesti singura vopseaua. Pretul acesteia poate varia in functie de numarul de tuburi folosite, brandul produselor si adaosul comercial practicat.

Daca iti doresti sa incepi doar cu o tunsoare gratuita, sau chiar cu un simplu coafat, iata pasii de urmat:

  1. Cauta pe Google cea mai apropiata scoala de coafura de la tine din oras.
  2. Suna la receptie si cere informatii despre nivelul cursantilor, posibilitatea unei programari etc.
  3. Asigura-te ca serviciile de care vei beneficia sunt GRATUITE.
  4. Asigura-te ca elevii sunt supravegheati de un profesor cu experienta.
  5. Mergi intr-o scurta vizita doar pentru a face cunostinta cu profesorii si elevii cursului respectiv.
  6. Fa-ti o programare pentru un coafat.
  7. Daca ai fost multumita de coafura, reprogrameaza-te la tuns.
  8. Cere informatii legate de vopsit: disponibilitate, pret, durata procedurii.
  9. Fii clara in ceea ce priveste rezultatul final si vorbeste atat cu elevul, cat si cu profesorul sau despre tunsoarea pe care ti-o doresti.
  10. Ai rabdare si nu uita, o tunsoare gratuita inseamna, in cele din urma, un risc asumat! :)

Daca ai fost incantata de servicii, intereseaza-te de perioada cursurilor si revin-o si la cursurile urmatoare. Daca ti-a placut in mod special de elevul care te-a spalat, tuns, vopsit, coafat, cere-i datele de contact si intereseaza-te ulterior unde s-a angajat.

 

Photo source: silknstone.com

 

 

 

Comments

comments