parul
10 lucruri isi doreste parul tau de la tine!
November 9, 2015
masca de par nu ingrasa parul
Masca de par nu ingrasa parul! Niciodata!
November 12, 2015
Show all
parul uscat

Ai parul uscat? Nu te mai lupta cu el, bucura-te de avantaje!

De-a lungul timpului si a unor repetate procese nesanatoase la care parul tau a fost supus, acesta a devenit uscat, lipsit de stralucire si aspru la atingere? Ei bine, atata timp cat nu este si deteriorat, acest lucru nu trebuie considerat neaparat ca fiind un lucru rau! Nicidecum unul oribil!

Mai jos iti voi prezenta avantajele parului uscat si sper din tot sufletul sa te conving ca lupta cu parul este o lupta inutila. Iubeste-l, afla care sunt nevoile sale si… nu uita sa te bucuri si de drum!

Parul uscat se ingrasa mai greu. Asta da veste buna, nu-i asa? Sebumul (ca orice ulei) este absorbit imediat de parul uscat, iar rezultatul nu este altul decat un aspect ingrijit al parului intre cele doua spalaturi.

Parul uscat capata mai mult volum. Si nu asta isi doreste toata lumea? In plus, acest lucru mai are un beneficiu: coafurile voluminoase se ingrasa mai greu.

Parul uscat se aseaza mult mai usor in forma dorita. Bucle mici, mari, varfuri intoarse… orice ti-ai dori este mai usor de obtinut si chiar mai rezistent pe un par uscat. Parul matasos pierde puncte! Pana acum este 3-0 pentru parul uscat. Corect? :)

Parul uscat se prinde mai usor cu agrafe, iar coafura rezista mai mult. Si mai bine. In plus, datorita aspectului usor creponat, acesta are mai mult corp, oferind un aspect mai plin parului prins.

Nu in ultimul rand, parul uscat poate fi facut oricand matasos cu ajutorul unei masti hranitoare, aplicate corect.

Atata timp cat parul uscat poate ajunge matasos aproape instantaneu, nu vad de ce nu te-ai bucura de numeroasele beneficii care vin odata cu el. Te-am convins? Acum esti pro sau contra parului uscat?

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments