Ai par rar si subtire si impresia ca nu e bun de nimic?

coada de cal
Coada de cal reinterpretata
March 18, 2015
testul firului de par
Testul firului de par
March 20, 2015
Show all
par rar si subtire

 

Ok, ai un par rar si subtire! Nu e asa grav!

Daca tot repeti acest lucru, ghici ce? S-ar putea sa se intample intr-o zi. Oricat ti-ar fi de greu sa crezi, lucrurile nu stau chiar asa. Atata timp cat il poti tunde sau vopsi, parul tau este deja bun pentru (cel putin) doua lucruri.

Ca in orice domeniu din viata ta, decat sa te concentrezi si sa-ti canalizezi energia pe ceea ce nu ai, mai bine te-ai gandi cum sa obtii maximum de la parul tau, chiar acum. Daca esti dispusa sa-i acorzi si putin timp, cu atat mai bine. Nimic nu se intampla peste noapte. Fa-ti o strategie clara, stabileste timpul necesar si poarta-te frumos cu el. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ai parul scurt si il vrei mai lung? Nu ai nevoie decat de putina rabdare! Bucura-te de fiecare etapa din viata lui, pana atunci.

Parul tau s-a rarit foarte tare? Nu te stresa… stresul este chiar principala cauza a caderii parului. Pana una alta, mai bine te-ai concentra asupra unui stil de viata sanatos!

Parul tau s-a subtiat destul de tare spre varfuri? Da, in cazul acesta cred ca esti pe deplin responsabila pentru ce-ai obtinut… in primul rand, nu-l mai agresa! In ultimile cateva randuri, bucura-te de avantajele care vin la pachet: timpul scurt alocat pentru uscat sau coafat si volumul obtinut la radacina. Unele fete trag o fuga la salon pentru a obtine aceste lucruri, tu le-ai obtinut in mod gratuit, la tine acasa!

Bucura-te de parul tau asa cum este, chiar daca este cu adevarat un par rar si subtire! Nu-l mai agresa, ai rabdare cu el, iubeste-l. Lucrurile frumoase si sanatoase se construiesc in timp!

 

Photo credit: modernsequins.com

 

 

Comments

comments