6 tunsori scurte pentru femei de incercat in 2016

Desprepar.ro
La multi ani, Desprepar.ro!
January 28, 2016
pieptan sau perie
Pieptan sau perie? Afla chiar acum!
February 3, 2016

Te-ai saturat de parul lung sau pur si simplu vrei o schimbare? Iata 6 tunsori scurte pentru femei de incercat in 2016!

Vedetele de la Hollywood sunt un ocean nesfarsit de inspiratie in materie de coafuri, culori si tunsori, nu-i asa? Si pentru ca anul trecut la Londra predominante au fost tunsorile scurte, ne-am hotarat sa va aratam tunsorile noastre preferate, care mai de care mai jucause, rebele, dar toate foarte usor de purtat.

Indiferent daca esti adepta unui bob foarte scurt sau a unui pixie cut, cu siguranta una dintre aceste tunsori te va inspira si pe tine! De asemenea, am ales tunsori versatile, care arata bine fie ca sunt purtate usor dezordonat sau extrem de finisate. Oricare dintre acestea va arata bine indiferent de culoarea parului tau. O tunsoare scurta pe par blond nu va fi doar foarte cool, ci si eleganta, in functie de cum alegi sa te coafezi, in timp ce un pixie cut pe par natural sau inchis la culoare te va invalui intr-o aura de mister ce va atrage cu siguranta toate privirile celor din jur.

Exista loc si pentru un breton drept, dar si pentru un breton asimetric sau chiar unul foarte lung intr-o tunsoare scurta. Asadar, daca aveai emotii ca va trebui sa renunti la breton, stai linistita! Acesta poate fi integrat cu usurinta in tunsoarea ta.

Pana te decizi daca ai putea renunta la cositele tale lungi si frumoase in favoarea unei tunsori scurte, fie eleganta, fie rebela, arunca o privire pe galeria foto de mai jos. Suntem convinsi ca macar una dintre aceste tunsori te va inspira si pe tine, asa cum ne-au inspirat pe noi.

Si – bineinteles – nu uita sa ne spui intr-un comentariu care este preferata ta. Ai renunta la parul lung pentru o tunsoare scurta? Te-am convins?

 

Photo source: thefashionspot.com

 

 

 

Comments

comments