6 impletituri ce vor face furori in 2016

bentita Zara
Bentita Zara: fii chic de Valentine’s Day cu doar 49 lei
February 5, 2016
Valentine's Day
Ce sa nu-i cumperi iubitei tale de Valentine’s Day
February 10, 2016
Show all
impletituri

Ti-am pregatit o selectie de impletituri ce vor face furori in 2016! Abia asteptam sa aflam care este preferata ta!

Esti pasionata de impletituri? Aceste 6 modele pe care ti le-am pregatit sunt inedite, cu siguranta vei fi tentata sa le porti numaidecat. Indiferent daca iti plac impletiturile lejere sau cele foarte stranse, una dintre acestea va fi exact pe gustul tau, desi te anuntam inca de la inceput ca impletiturile dezordonate sunt cele la mare cautare in acest an. Mai mult, poti purta aceste impletituri si pe parul lung si pe cel mediu, indiferent daca il vrei strans sau preferi sa il porti liber pe spate.

Desi este posibil ca unele dintre aceste impletituri sa nu fie chiar o noutate, impletitura pe centru (pe carare, mai exact) este cu siguranta noua in Romania. Aceasta a fost foarte purtata anul trecut, peste hotare, dar credem ca in 2016 coafurile ce o includ vor lua amploare si la noi. Daca iti doresti o coafura inedita, la moda, trebuie sa optezi pentru acest tip de impletitura numaidecat.

Nu uita cand iti alegi modelul pentru impletitura sa tii cont si de stilul personal, de cel vestimentar, dar mai ales de trasaturile fetei tale. O fire boema va opta mai curand pentru o impletitura dezordonata, eventual cu flori in par, in timp ce impletiturile pentru orele de sport vor fi foarte stranse, pentru a nu te deranja in timpu exercitiilor. De asemenea, daca optezi sa porti o impletitura la un eveniment de seara, va trebui sa tii cont de tinuta, locatie si tematica petrecerii, in general.

Dar indiferent de preferinte sau de momentul zilei, tine cont de trasaturile tale cand optezi pentru anumite tipuri de impletituri. Testeaza mereu si vezi ce tipuri de impletituri te avantajeaza cel mai mult!

Pe curand!

impletituri 2016

Si totusi, care este preferata ta? Scrie-ne raspunsul intr-un comentariu, mai jos. 💕

 

Photo source: glamour-hairstyles.net

 

 

 

Comments

comments