5 cauze ale diferentei de pret de la un vopsit la altul

par electrizat
Par electrizat? Nu si de acum inainte!
September 12, 2016
nuante de roscat
3 nuante de roscat in voga toamna aceasta
September 21, 2016
Show all
diferentei de pret de la un vopsit la altul

Te-ai intrebat vreodata de ce exista diferente de pret de la un vopsit la altul, in conditiile in care te vopsesti mereu la acelasi stilist, in acelasi salon? Mie personal mi s-au plans multe prietene de-a lungul timpului, intrebandu-ma daca nu cumva sunt inselate. Asadar, hai sa lamurim si acest lucru odata pentru totdeauna!

Daca te vopsesti in acelasi salon, la aceeasi persoana de mult timp, dar pretul difera de la o luna la alta – intr-un mod aparent nejustificat – iata care ar putea fi posibilele cauze. Eu le enumar mai jos, tu te gandesti la ce se intampla ori de cate ori mergi la salon.

  • Daca ai pornit initial de la un bob, dar ai decis sa-ti lasi parul sa creasca pentru a fi lung, este absolut normal ca peste un an pretul vopsitului sa fie mai mare. Parul tau se va incadra acum intr-o alta categorie, iar manopera vopsitului, spalatul si coafatul vor fi automat mai mari. La final, diferenta de pret poate fi chiar semnificativa.
  • Ce pentru tine pare a fi o simpla culoare, in realitate poate fi o combinatie complexa, ce necesita un tub de vopsea in plus. Asadar, cantitatea de vopsea folosita va afecta si ea pretul final.
  • Chiar daca te vopsesti mereu la acelasi interval de timp (fix o luna, sa zicem), pretul poate fi influentat de diversele servicii pentru care optezi, cum ar fi un tratament sau o fiola, un tuns de varfuri, coafat in loc de un simplu uscat si multe altele. In functie de alegerile tale, bonul poate avea la final un pret diferit fata de cel anterior.
  • Unele saloane lucreaza chiar si cu 3-4 branduri de vopsea, iar pretul acestora difera considerabil de la un brand la altul. Acest lucru te poate afecta chiar daca in general esti vopsita cu aceeasi vopsea, in cazul in care aceasta nu se afla pe stoc la momentul respectiv.
  • Mai mult, fiind o clienta fidela, este posibil ca uneori hairstylistul tau sa-ti faca reduceri fara sa iti spuna, iar acest lucru te poate induce in eroare, intr-adevar.

Dar pana la urma, toate serviciile pentru care ai apelat ar trebui sa fie insirate pe bonul fiscal, iar daca nu te descurci sa-l descifrezi, cere lamuriri la receptia salonului. Este dreptul tau!

Pe curand!

 

Photo source: beautyjunkees.com

 

 

 

Comments

comments