3 trucuri pentru un par stralucitor

Label.m Hold&Gloss Spray
Label.m Hold&Gloss Spray
May 4, 2015
c5c68c28a523441f54b319d2924f78e4
Surprinde stralucirea vechiului Hollywood in coafura de mireasa!
May 6, 2015
Show all
par stralucitor

par stralucitorPar stralucitor? Cine nu-si doreste?!..

 

Nimic nu se compara cu un par stralucitor care reflecta lumina mai ceva ca o oglinda, nu-i asa? Te-ai intrebat mereu care este secretul unui astfel de par? Stai linistita, tocmai esti pe cale sa afli…

Spray-ul pentru stralucire este cea mai la indemana varianta, perfecta pentru orice tip de par! Nu ti se pare ca-si face mereu datoria? Iata de ce! Pentru a atinge un maxim de reflexie a luminii, parul tau trebuie sa fie intins, intr-o forma cat se poate de compacta. Daca acesta este doar netezit cu o perie fii sigura ca nu va reflecta lumina la fel de bine ca un par intins cu placa. Tocmai din acest motiv parul ondulat pare lipsit de orice stralucire. Datorita texturii amplificate, suprafata de reflexie a luminii se micsoreaza.

Culoarea este un alt factor important pentru un par stralucitor! Negrul reflecta cel mai bine lumina, in timp ce nuantele de blond vor fi cele mai lipsite de stalucire. Indiferent de nuanta, suvitele sau alte tehnici de amplificare a texturii in par vor reduce dramatic stralucirea. Prin urmare, daca iti doresti un par luminos si stralucitor, alege o culoare uniforma, compacta! Fii atenta si la produsul cu care se va realiza culoarea respectiva! Nuantatorul este campionul numarul 1 in redarea stralucirii parului, nu accepta altceva!

Un mic secret! Fixativul tinde de asemenea sa matuiasca parul, sa-i fure din stralucire, dar stai linistita! Orice brand care se respecta are un spray de stralucire… cu fixare de durata!

Ok, ce am aflat azi? Pentru un boom de stralucire, alege coafurile netede si compacte, culorile uniforme si spray-ul de stralucire, cu sau fara fixare, dupa nevoi!

Tu stii si alte secrete pentru un par stralucitor? Scrie-le intr-un comentariu mai jos!

 

Photo credit: businessbihar.com

 

 

Comments

comments