3 situatii in care uleiul de par este folosit gresit

tunsori serioase
Back to school! 7 tunsori serioase in trend sezonul acesta
September 11, 2015
breton invizibil
De ce sa alegi un breton invizibil?
September 16, 2015
Show all
uleiul de par

Invata cum sa aplici corect uleiul de par pentru a vedea rezultate imediate

Uleiul de par este absolut necesar in cazul parului care se electrizeaza, a celui uscat sau vopsit si tratamentul perfect in cazul varfurilor despicate. De multe ori insa, acesta este folosit absolut gresit, fara rost si mai ales fara a obtine rezultate vizibile, consumand cantitati mari de ulei si irosind banii degeaba.

Iata in ce situatii ar trebui sa incetezi cat mai curand sa irosesti uleiul deoarece nu vei vedea rezultate niciodata:

1. Inainte de spalat. Multe persoane aplica ulei pe par, il lasa un anumit timp sa actioneze, dupa care isi spala parul. In primul rand, uleiul isi face efectul in secunda in care l-ai aplicat in par, nu are nevoie de timp pentru a actiona. Apoi, uleiul este un produs leave-in, trebuie aplicat si lasat acolo. Aplicarea uleiului urmata de spalarea parului nu va avea niciun efect deoarece acesta va fi spalat de sampon.

2. In vopsea. Exista anumite game de vopsea ce au un ulei special ce se amesteca in castron si niciodata pe par. Aplicarea oricarui alt tip de ulei in vopsea este inutila. Experienta mi-a dovedit ca acesta nu va face nicio diferenta, desi unii producatori recomanda aplicarea a doua pompite de ulei in vazonul cu vopsea. Prin urmare, cred ca vorbim doar de o strategie de marketing… si atat!

3. In masca tratament sau balsam. Desi la prima vedere ai zice ca nu are cu ce sa strice, ba din contra, ca va imbunatati formula tratamentului de par, in realitate chiar este posibil ca rezutatul sa fie unul invers deoarece uleiul nu va face decat sa incurajeze masca sau balsamul sa ramana in par, ingreunand clatirea corecta a parului. Orice masca sau balsam se aplica pe par dupa samponare si necesita limpezire. Uleiul se aplica pe par abia dupa ce masca a fost clatita foarte bine.

Uleiul de par chiar este unul dintre produsele mele preferate! Acesta parfumeaza delicat parul si ii da un aspect sanatos, atata timp cat este folosit corect.

Cand si cum se foloseste corect uleiul de par? Citeste mai jos!

Dupa ce parul este spalat si tratat, cat este inca umed, aplica o pompita de ulei pe lungime si varfuri. Parul se va descurca mai bine, peria va aluneca mai usor prin par si va impiedica ruperea inutila a acestuia.

Aplica 2-3 picaturi si dupa coafat, pentru a netezi parul si/sau pentru a elimina electrizarea acestuia, pentru a defini varfurile si a da textura lungimii parului.

Aplica produsul zi de zi, pentru a usura periajul si a evita deteriorarea parului, si nu in ultimul rand pentru a pastra aspectul sanatos al parului.

Te-am convins? :)

 

Photo credit: lovacado.wordpress.com

 

 

 

Comments

comments