gala wella 2016
AMR 7 zile pana la Gala Wella 2016
September 26, 2016
label.m dry shampoo
Label.m Dry Shampoo, arma mea secreta in lupta cu parul gras!
October 26, 2016
Show all
varfuri despicate

Toata lumea crede ca varfurile despicate se pot “repara” doar cu taietura foarfecii. Exista insa situatii in care un simplu tuns de varfuri nu prea rezolva problema. Deoarece parul este mult prea degradat, varfurile se vor despica in continuare, chiar si dupa ce au fost tunse.

Daca nu esti dispusa sa renunti la o buna bucata din parul tau, trebuie sa stii ca exista 3 moduri de a sigila cuticula firului de par si implicit, a varfurilor despicate:

  1. Uleiul de par – un produs pentru par foarte popuar, acesta va sigila cuticula si iti va lasa parul matasos, cu un aspect neted, finisat. Aplica o picatura de ulei pe parul ud, proaspat spalat, o picatura pe parul proaspat coafat si cate o picatura zilnic, doar pe varfuri. Iata care este si uleiul de par preferat al Domnisoarei Agrafa.
  2. Ceara de par – pe langa proprietatile de styling, acest produs sigileaza foarte bine varfurile despicate datorita formulei sale lipicioase. Fie ca ti-ai coafat parul drept sau ondulat, maseaza ceara (un varf de deget ar trebui sa fie suficient) intre palme si aplica produsul pe varfuri. Separare, rezistenta si varfuri sigilate. Da, suna bine si… chiar se poate!
  3. Produsele special create pentru varfuri despicate – nu sunt foarte numeroase, dar exista! In functie de brand, acestea se gasesc de cele mai multe ori sub forma de crema sau (un fel) de ceara, dar pretul destul de piperat le scade drastic din popularitate, desi acestea isi fac treaba foarte bine si sigileaza impecabil varfurile.

Pana a ajunge la Foarfeca, poarta-te frumos cu parul tau! La cat timp este sanatos sa-ti tunzi varfurile, aici.

 

Photo credit: deedaily.com

 

Comments

comments