3 lungimi de par, 3 kituri de infrumusetare diferite

Silk Mousse
Silk Mousse, pentru o coafura lejera si un par stralucitor
November 22, 2016
Fashion Fix 2
Despre Fashion Fix 2 sau cum am invatat 10 coafuri in 2 zile
December 9, 2016

Fie ca ai parul scurt, mediu sau lung, acest articol iti va fi de un real folos daca iti doresti sa obtii cele mai bune rezultate posibile de la parul tau. Voi crea 3 kituri de infrumusetare esentiale pentru fiecare lungime de par, acestea continand produse de styling, produse de ingrijire si/sau ustensile pentru par.

Fiecare kit va contine obligatoriu samponul cu care scalpul tau se intelege bine, un uscator de par +

Par scurt: + masca sau balsam, doar daca simti ca parul tau este foarte uscat;

+ spuma de par pentru mai mult volum si apretare;

+ ceara pentru a oferi textura parului tau;

+ fixativ, pentru o coafura de lunga durata.

Produsele de styling sunt esentiale pentru parul scurt, deoarece scot in evidenta forma tunsorii si o aseaza in forma dorita de tine. Indiferent daca alegi sa folosesti un singur produs de styling sau chiar pe toate trei, vei obtine un rezultat mult mai spectaculos decat in cazul in care ai folosi o placa sau un ondulator de par.

Par mediu: + obligatoriu, un balsam de par, pentru a-ti descurca lungimea parului sau o masca tratament, in cazul in care ai parul foarte uscat;

+ produse de styling/placa sau ondulator: la aceasta lungime poti crea diferite coafuri fie cu ajutorul produselor de styling, fie cu o placa sau un ondulator. Totusi, parerea mea este ca daca iti doresti sa faci perfomanta cu parul tau si sa ai o coafura de invidiat mereu, ar trebui sa le folosesti impreuna. Incearca si vei vedea diferenta! Produse de styling + placa/ondulator = ❤

+ o perie rotativa ar putea fi de ajutor, dar nu va avea aceleasi rezultate ca in cazul parului lung.

Par lung: + obligatoriu, o masca de par;

+ produsele de styling nu mai sunt atat de importante precum ustensilele de par. O spuma de par si un fixativ nu te vor ajuta decat sa fixezi mai bine coafura obtinuta cu ajutorul placii, ondulatorului, periei rotunde, a periei rotative sau a bigudiurilor de orice fel.

+ creativitate, dibacie si accesorii pentru par: pe parul lung, cu un elastic si 2-3 agrafe poti obtine intr-un timp foarte scurt o coafura de efect.

+ uleiul de par este absolut necesar, in timp ce poti alege sa folosesti sau nu o protectie termica sau un luciu pentru par.

Ce lungime are parul tau? Kitul tau de infrumusetare ce contine – mai multe produse de styling, de ingrijire sau accesorii si ustensile pentru par?

 

 

 

Comments

comments