3 alternative pentru vopsitul parului in timpul sarcinii

bain-oleo-relax
Kérastase Nutritive Bain Oléo-Relax
March 16, 2016
cu ce spalam parul copilului
Cu ce spalam parul copilului?
March 23, 2016
Show all
vopsitul parului in timpul sarcinii

Nu esti dispusa sa renunti de tot la vopsitul parului in timpul sarcinii? Iata 3 alternative pentru vopseaua de par!

Ai aflat care este parerea mea despre vopsitul parului in timpul sarcinii? Ei bine, daca te-ai decis sa optezi pentru una dintre alternative, le gasesti mai jos. Toate sunt 100% sigure, deoarece in nicio varianta scalpul tau nu va intra in contact cu amoniacul din vopsea.

Nuantatorul. Acesta este ideal in cazul in care iti vopseai parul doar pentru a-i schimba usor nuanta. Nu contine amoniac, timpul de actionare este mult mai scurt si de cele mai mai multe ori asigura chiar o acoperire completa a firelor albe. Nu ai ce sa-i reprosezi nuantatorului de par – pare a fi fost creat special pentru gravide!

Suvitele. Indiferent de culoarea aleasa, tehnica suvitelor are numeroase avantaje. Produsul nu atinge scalpul, deci zero chimicale in organism. Poti alege orice nuanta iti doresti si sa folosesti chiar produse cu amoniac. In plus, s-ar putea sa fii mult mai incantata de rezultatul final ca inainte. Iar vizitele la salon vor fi extrem de rare. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Alte variante. Aici voi vorbi la plural deoarece tehnicile de colorare a parului se inmultesc si desavarsesc pe zi ce trece. In functie de dorinta ta, dar si de imaginatia si cunostintele in materie de produse ale stilistului tau, poti alege o tehnica speciala de colorare a parului. Balayage-ul inca este la mare cautare. Arata superb si nici nu prea trebuie intretinut.

Te-ai decis?

 

Photo source: thevaccinereaction.org

 

 

 

Comments

comments