2 modalitati simple de a testa produse de par gratis

instagram.com
Parul vopsit in culorile curcubeului – HOT or NOT?
April 30, 2015
Label.m Hold&Gloss Spray
Label.m Hold&Gloss Spray
May 4, 2015
Show all
produse de par gratis

 Afla cum poti testa produse de par gratis!

 

Sigur ti s-a intamplat sa cumperi un produs de par pe care l-ai folosit o singura data si pentru ca nu ti-a placut l-ai uitat undeva pe raft in baie. O achizitie ce la inceput parea a fi o schimbare in bine pentru parul tau s-a dovedit a fi o dezamagire totala si o pierdere de bani. Pentru a nu mai trece prin asta, nu ar fi rau sa tii cont de cele 2 modalitati de a testa produse gratuit pe care urmeaza sa ti le dezvalui acum. 

1. Asa cum tu ai cumparat cel putin un produs pe care nu-l folosesti, sunt convins ca si prietenele tale au facut la fel! Daca fixativul tau nu este suficient de puternic, poate cel care sta ratacit in baia prietenei tale este chiar ceea ce cauti tu. Poti oricand deschide subiectul, sunt convins ca mereu discutati despre noutati si produse de infrumusetare.

Chiar daca in momentul respectiv prietena ta nu are niciun produs care nu-i place, ofera-i produsul de care nu mai ai nevoie si cu siguranta te va avea in vedere pe viitor. Mai mult, daca ea este foarte incantata de un produs, roag-o sa te lase sa-l testezi si tu pentru a vedea daca ti se potriveste. Nu are sens sa dai banii inutil pe un produs pe care nu l-ai testat in prealabil. Aceasta va putea de asemenea sa-ti dea sfaturi legate de modul de folosire si locul de unde l-a cumparat. Faceti asta mai des! Nu stii cand descoperi in baia ei produsul vietii tale.

2. Orice vizita la salon este un nou prilej de a testa produse gratuite, de data aceasta la recomandarea unui specialist. Intreaba ce produse s-au folosit si chiar daca esti acolo pentru un simplu tuns de varfuri, il poti ruga fara probleme sa-ti vorbeasca despre un produs si chiar sa-l testeze pe parul tau.

Dupa ce ai achitat contravaloarea serviciilor, nu uita sa ceri la receptie sau chiar persoanei care s-a ocupat de parul tau esantioane gratuite “la pachet”. Acestea se gasesc in orice salon, iar scopul lor este chiar acesta, desi personalul de la receptie uita mai mereu de ele. Nu este nicio rusine sa intrebi, mai ales acum ca stii acest mic secret! In fond, poate fi si in interesul lor. Daca vei fi incantata de produsul recomandat, exista sanse mari sa-l achizitionezi tot de la ei.

Ne-am lamurit? Nu mai uita produsele in baie, ofera-le si vei primi cu siguranta altele in schimb. Apoi, cere fara rusine esantioanele gratuite din salon.

Sper ca ti-a placut acest articol si ca iti va fi de folos in gasirea produselor tale de vis! Abia astept sa aflu daca sfaturile mele ti-au fost de folos! Pe curand!

 

Photo credit: alpecinshampooreview.com

 

 

Comments

comments