10 coafuri in 2 zile – un nou serviciu in salon oferit de Label.m Romania

Adelina Borsan
Adelina Borsan – o aparitie excentrica la Vocea Romaniei ✓
November 11, 2016
Silk Mousse
Silk Mousse, pentru o coafura lejera si un par stralucitor
November 22, 2016

Daca iti place sa fii mereu la curent cu noile tendinte in materie de hairstyling, masterclass-ul  oferit de Beauty One si Label.m Romania va fi exact pe gustul tau!

Despre ce este vorba mai exact? Despre un nou concept al Academiei Toni & Guy din Londra – 10 coafuri in 2 zile – un nou serviciu oferit in salon.

Fashion Fix 2 este un curs intensiv de doua zile, sustinut pe 28 si 29 noiembrie in Bucuresti, de brand ambasadorul Label.m Romania, Gina Aron.

In cele doua zile de curs vei invata sa executi 10 coafuri inspirate direct de pe podiumurile de la London Fashion Week. Uita de cocurile clasice si reinventeaza coafurile clientelor tale in stilul Toni & Guy, cu ajutorul nodurilor si impletiturilor pe care le vei exersa in cadrul acestui curs. Ambele zile vor fi impartite atat in ore de Look & Learn, cat si in workshop-uri, asadar fii convins ca la final vei putea executa cu succes oricare dintre cele 10 coafuri propuse in cadrul acestui masterclass.

Au mai ramas doar 10 zile, iar locurile sunt limitate, prin urmare grabeste-te sa te inscrii! Eu nu am vrut sa ratez ocazia de a invata 10 coafuri noi in doar 2 zile si m-am inscris din timp. Daca si tu iti doresti sa imbunatatesti serviciile oferite clientilor tai si prin urmare, sa maximizezi profitul salonului in care lucrezi, sper sa te inscrii si tu. Daca nu poti ajunge de data aceasta, te invit sa ma urmaresti pe facebook sau instagram pe parcursul celor doua zile si chiar sa te inscrii la urmatorul masterclass. Urmareste paginile Beauty One si Label.m Romania pentru a afla cand va avea loc urmatorul curs intensiv.

Mai multe informatii gasesti pe pagina de facebook a evenimenului. Accepta provocarea si fii prezent  pe 28 noiembrie la Beautyone Training Center, in Bucuresti. Eu voi fi acolo, sper sa fii si tu!

 

Photo source: Label.m Romania

 

 

Comments

comments